У Вараші затримали квартирного злодія (ФОТО)

Поліція встановила особу злодія, що обкрадав квартири жителів Вараша та взяли його під варту

Улітку цьогоріч пограбували квартиру 60-річної мешканки Варашу, яка на той момент перебувала на відпочинку. Невідомий, який проник у помешкання шляхом підбору ключа, викрав гроші, золоті вироби, побутову техніку на загальну суму понад 120 тисяч гривень. У ході проведення слідчих дій поліція з’ясувала, що до скоєння крадіжки причетний 29-річний місцевий мешканець, раніше неодноразово судимий за шахрайства, грабежі, майнові злочини та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Втім, як виявили правоохорнці, чоловік причетний і до інших крадіжок. Детальніше розповідає прес-офіцер поліції Ольга Олійник:

Окрім цього, слідчі встановили його причетність іще до двох квартирних крадіжок, скоєних на території міста у той же період часу і в такий же спосіб. Зловмиснику повідомлено про підозру та судом обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваного поліцейські виявили деякі речі, викрадені з чужих квартирах, а також знаряддя злочину — так звані «відмички»

За фактом крадіжки було відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень