У Дубенському районі упіймали церковного крадія (ФОТО)

Посеред білого дня учора, четвертого жовтня, у церкву в селі Злинець Дубенського району проник невідомий

Чоловіка з хрестом у руках затримали місцеві жителі, які й викликали поліцію.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 31-річний житель Хмельниччини без особливих труднощів проник усередину Свято-Онуфріївського храму, шарпнувши вхідні двері.  Із собою зловмисник прихопив напрестольний хрест і Євангеліє.

Привідкриті двері церкви помітила одна з місцевих жительок. Щоправда всередині нікого не застала, бо злодій тим часом заховався у дзвіниці. Але жінка навідалася і туди. На підмогу вона покликала односельчан, які гуртом оточили дзвіницю і чекали приїзду поліції.
 

З’ясувалося, що чоловік кілька місяців тому оселився в Дубні у знайомої. Оскільки ніде не працював, то вирішив податися на багаті села. Пішки дістався до Злинця. Спочатку навідався у нежитлові господарства, а вже потім відвідав і храм.

[media=71123]

За фактом замаху на крадіжку за частиною 2 статті 15 та частиною 3 статті 185 відкрито кримінальне провадження. Поліцейські перевіряють затриманого на причетність до інших злочинів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень