Головний поліцейський Рівненщини вивів підопічних на суботник (ФОТО)

Після нещодавнього візиту керівника Рівненської поліції Сергія Князєва до Гощанського відділення поліції генерал зібрав місцевих поліцейських на суботник. О дев’ятій ранку на толоку зібрався увесь особовий склад.



Уже давно ворота при в’їзді тут не бачили ремонту. Потріскана фарба, похилений паркан та зарослі травою доріжки — ось, що зустрічає громадян на вході до відділку. Тому, аби і офіцерам стало приємніше працювати у чистоті, а відвідувачі почувалися комфортніше, сьогодні з самого ранку у відділенні поліції кипить робота.



Керівний склад теж не гребує фізичною працею. Жартома говорять, що втомилися від офісної роботи, тому не проти попрацювати руками у вихідний. Тепер вони заготовляють дрова, фарбують паркани та згрібають листя.



«Голова відпочиває, а руки працюють, — зазначив заступник начальника Гощанського відділення поліції Віталій Васильчук. — До нас постійно приходять люди, щоб отримати допомогу. Це державна установа. Тому ми намагаємося забезпечити належні умови для людей».



За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень