На Рівненщині розпочався місячник здачі зброї

Аби протидіяти незаконному розповсюдженню зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів на території Рівненщини та загалом в Україні, з першого жовтня розпочався місячник добровільної здачі зброї. Поліція нагадує, що громадяни, які добровільно здадуть зброю, боєприпаси та вибухові матеріали, звільняються від кримінальної та адміністративної відповідальності за її незаконне придбання та зберігання.

Громадяни, які добровільно звернуться до поліції для здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності.

Більше того, якщо громадянин у вказаний термін добровільно здав до Національної поліції України мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому після оформлення відповідних документів він має можливість зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах. Правоохоронці нагадують, що пристрій вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями несмертельної дії, реєструється у випадках і в порядку, передбаченому законодавством України.

Із питань добровільної здачі зброї необхідно звертатись в службу дозвільної системи найближчого відділу поліції або в УПД ГУНП в Рівненській області. Контактний номер телефону: 67-96-69.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень