У ЦНАПІ Рівного з'явився новий відділ і нові послуги (ФОТО)

Це зменшить черги, кажуть представники влади

ЦНАП у Рівному продовжує збільшувати перелік послуг для клієнтів. Від сьогодні тут можна подати документи на отримання державних допомог сім’ям з дітьми, розповіла керівник відділу інтегрованих послуг Мирослава Сало:

До компетенції нашого відділу входять такі послуги: 

 

Надання державної допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами особам, які не застраховані в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування;

 

Призначення одноразової винагороди жінкам, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня»;

 

Надання державної допомоги при народженні дитини;

 

Надання державної допомоги на дітей одиноким матерям;

 

Надання державної допомоги на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування;

 

Надання державної допомоги при усиновленні дитини.

[media=151838][media=151839]

Раніше це можна було зробили лише в управлінні праці та соціального захисту населення. Так само і з оформленням субсидій. Виникали великі черги і незручності людям, каже заступник міського голови Сергій Васильчук:

Тепер людина може зібрати і подати документи в одному місці. У ЦНАПІ окрім оформлення допомоги здійснюватимуть надання консультацій, прийом заяв і документів про призначення/відмову в призначенні житлової субсидії.

[media=151840][media=151841]

Прийняття документів для отримання житлової субсидії до цього здійснювали лише за територіальним принципом приналежності домоволодіння до певного пункту прийому, проте у ЦНАПі документи можна буде подати незалежно від місця розташування Вашого житла

Нагадаємо, нещодавно до переліку послуг у ЦНАПі Рівного додали й можливість змінити ім’я, одружитися чи зареєструвати новонароджену дитину.

"Зменшення часу, який заявник витрачає для отримання адміністративних послуги та покращення якості їх надання – головний пріоритет взаємодії Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному", - зауважила директор центру надання адмінпослуг Юлія Шигорева.

[media=151842][media=151843][media=151844]

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень