Переоформити чи передати в оренду землю можна у рівненському ЦНАПі

Переоформити чи передати в оренду земельну ділянку відтепер можна у рівненському ЦНАПі. Нещодавно

функцію виготовлення та видачі документів на землю передали в Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг.

Так, витяги з Державного земельного кадастру у ЦНАПі замовляють землевпорядники та проектанти, пояснила начальниця відділу адміністративних послуг ЦНАПу Тетяна Пацалюк:

- Вони готують людям проектну або технічну документації, і звертаються за цими послугами до нас. Наприклад, часто звертаються проектанти до нас за витягами з Державного земельного кадастру. Нам залишають заяву, а ми вже самі працюємо з суб'єктами надання зазначених послуг. А це Головне управління Держгеокадастру в області. Ми таким чином виконуємо закон про адміністративні послуги, який передбачає уникнення косатку заявника з надавачем послуг.

Окрім довідок та витягів з реєстру у рівнесенькому ЦНАПі можна отримати

погодження на передачу у власність землі сільськогосподарського призначення та документи про надання у постійне користування, або в оренду, земельних ділянок, які перебувають у власності держави.

Вартість таких послуг розраховують відповідно до прожиткового мінімуму.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень