У ЦНАПі Рівного скоро реєструватимуть шлюби

Установі затвердили перелік послуг, які тут можна отримати

Це зробив міськвиконком на останньому засіданні. Як пояснила керівник Рівненського ЦНАПу Юлія Шигорева, у переліку досі було 194 послуги, тепер їх стало 214. Більшість послуг вже тут надають.

Детальніше розповіла Юлія Шигорева:

Насамперед ми повністю актуалізували перелік послуг. Тому що повноваження постійно збільшуються, послуги додаються.

 

А також ми затвердили нових п’ять послуг. Це в частині реєстрації актів цивільного стану. Це такі послуги ми будемо надавати, як державна реєстрація шлюбу і його розірвання, державна реєстрація зміни імені і державна реєстрація народження дитини в різних випадках. 

За словами Юлії Шигоревої, вже ЦНАП має комп’ютерну програму для надання нових послуг, спеціалісти ЦНАПу за п’ять днів пройдуть навчання і розпочнуть їх надавати. Адже вже пройшли стажування у відділі РАЦС. Втім, саму цю установу ЦНАП не замінить. Адже тут лише прийматимуть і видаватимуть документи, а не проводитимуть урочистості з укладання шлюбу.   

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень