Філію регіонального ЦНАПу відкрили у центрі Рівного (ФОТО)

У ТРЦ «Злата Плаза»

Сьогодні у Рівному відкрили філіал Центру надання адмінпослуг. Підрозділ ЦНАПу на п’ять робочих місць з’явився у «Злата Плазі».

Для клієнтів тут адаптували 145 із понад 210 видів адміністративних послуг.

Зокрема, надаватимуть послуги із реєстрації місця проживання та видачі різних видів довідок у цій сфері, реєстрації бізнесу, надання інформації з Держреєстру речових прав на нерухоме майно та з Державного земельного кадастру, а також консультації у сфері паспортних послуг та реєстрації в електронній системі керування чергою відвідувачів.

Перших два тижні філія регіонального ЦНАПу працюватиме у тестовому режимі - за графіком роботи ТРЦ (10:00 - 21:00).

Більше про це розповіла начальник відділу ведення реєстру територіальної громади управління забезпечення надання адмінпослуг рівненської міськради Ірина Кознюк:

Протягом наступних двох тижнів на робочих місцях працюватимуть начальники відділів: для того, аби вивчити наших відвідувачів і зробити якомога комфортніший графік для наших клієнтів і, відповідно, підлаштувати нашу роботу під відвідувачів.

На фото - начальник одного з відділів регіонального ЦНАПу Ірина Кознюк

До слова, площу під територіальний підрозділ Центру надання адмінпослуг керівництво «Злата Плази» надало в оренду за символічну плату в 1 гривню. Саме ж облаштування філії обійшлося міському бюджету у 350 тисяч гривень.  

Як зазначив міський голова Рівного Володимир Хомко, поки що відкривати додаткові філії ЦНАПу у місті не збираються.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень