Які послуги надаватимуть у підрозділі Рівненського ЦНАПу у «Златі Плазі» (ФОТО)

І чи відкриють такі ж відділення в інших районах міста

Підрозділ ЦНАПу розташують на нижньому поверсі "Злати Плази"

Про те, що новий підрозділ Центру надання адмінпослуг планують відкрити у торговому центрі «Злата Плаза», що в центрі Рівного, ми вже повідомляли. На засіданні бюджетної комісії міськради Рівного керівник ЦНАПу Юлія Шигорева розповіла, які у ньому надаватимуть послуги:

Це такі швидкі послуги: реєстрація місця проживання, видача різних довідок, реєстрація бізнесу. Протягом 5 хвилин надаватиметься одна послуга.

 

Чому саме «Злата плаза»? Бо територіально дуже доступний цей об’єкт. Там є туалети для відвідувачів, доступна транспортна розв'язка.

За словами керівника ЦНАПу, 80% маломобільних людей, яких вони  опитали (а це і люди похилого віку, і мами з малими дітьми), скаржилися, що їм важко діставатися до ЦНАПу на майдані Просвіти. Адже сюди не ходить громадський транспорт.

Юлія Шигорева

На запитання «чому такі підрозділи не відкривають у віддалених від ЦНАПу районах міста» Юлія Шигорева відповіла:

Можна було б зробити і там, але поступово. Якщо ми спрацюємо у «Златі Плазі» і побачимо, що людям це несе позитив, кількість людей, яка пішла з центру, є вагомою, тоді можна думати про мікрорайони Північний і Ювілейний. До речі, це перший такий проект в Україні, що буде у супермаркеті розміщено підрозділ ЦНАПу. Але я думаю, що це спрацює. Близько 800 людей в день піде з ЦНАПу туди.

Керівник ЦНАПу також зауважила, що оренда території у «Златі Плазі» коштує близько 25 тисяч гривень, а їм погодилися надати її безплатно. Як пояснив заступник міського голови Сергій Васильчук, таким чином керівництво «Злати Плази» сподівається збільшити потік покупців.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: ЦНАП
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень