У центрі Рівного запрацював нічний міні-клуб (ФОТО/ВІДЕО)

Після тривалої реконструкції

ФОТО з Instagram misto_resto_club

Видання «Рівне Вечірнє» днями поширило публікацію, що «У центрі Рівного оживає скандальне кафе». Йдеться про заклад «Місто», який розташовується на майдані Короленка у Рівному, у прибудованому до ТЦ «Злата Плаза» приміщенні. Найкраще цей заклад видно з кованої алеї, якщо йти у напрямку «Злата Плази».

ФОТО "Рівне Вечірнє"


Кафе «Джем», яке працювало на цьому місці раніше закрили ще у 2016 році, адже власники запланували розширення. За час реконструкції тут з’явився ще один поверх.

«Рівне Вечірнє» зазначає, що проти такого розширення, а головним чином проти роботи у нічний час виступали «Злата Плаза» та мешканці прилеглих будинків. Адже до найближчої житлової п’ятиповерхівки заклад знаходиться не більш як у 20 метрах.

Власник закладу Віктор Вайнер через суд отримав дозвіл на реконструкцію. Згодом за порушення будівельних норм обласна ДАБІ наклала на кафе «Джем» штраф у близько півтора мільйона гривень.

ФОТО з Instagram misto_resto_club


Але наприкінці листопада на закладі з’явилася нова вивіска «Місто». За даними джерел «Радіо Трек», заклад розпочав роботу минулої п’ятниці, 6 грудня. Тут і справді функціонує одразу два поверхи. При цьому на першому поверсі, якщо заходили зі сторони «Лебединки», облаштували своєрідній нічний міні-клуб і під час відкриття охочих пригощали шампанським.

ФОТО з Instagram misto_resto_club

На другому ж поверсі працює кафе, де у більш спокійній атмосфері можна попоїсти. Заклад працює зараз до 1 години ночі.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Misto_resto_club (@misto_resto_club)

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень