Поліцейські встановили, хто «попередив» про терористичний акт у Рівному

Який начебто міг відбутися вчора

Напередодні ввечері зі «Злати Плази» евакуйовували людей. До працівників філії ЦНАПу, що знаходиться на нульовому поверсі торгового центру, надійшов дзвінок від невідомого.

Чоловік «попередив» про можливий терористичний акт, тож вже за кілька хвилин на місці події працювали вибухотехніки, кінологи та різні екстрені служби.

Втім, вибухонебезпечних предметів у будівлі так і не виявили.

Особу псевдомінера вдалося встановити того ж дня – за номером телефону, з якого здійснили дзвінок. Вже увечері до чоловіка завітали  поліцейські, говорить речник обласного управління Нацполіції Антон Крук:

Ця людина може виявитися недієздатною – з певними розладами здоров’я. Це житель Зорі Рівненського району.

 

Ми встановили його місцезнаходження вчора і привезли його у відділ поліції, де він надавав пояснення. За цим фактом відкрили кримінальне провадження, а далі – вже після встановлення всіх обставин і мотивів – прийматимуть рішення.

За фактом погрози вчинення терористичного акту (ч. 1 ст. 258 ККУ) у поліції відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень