Викликав суперника на «дуель»: у Рівному стріляли через дівчину

За хуліганські дії обох зловмисників затримали

Фото ілюстративне

Поліцейські затримали чоловіків за вчинення хуліганства у Рівному.

Аби повернути свою дівчину, мешканець Рівненського району разом із товаришем учора, восьмого листопада, влаштував розбирання зі стріляниною у квартирі на вулиці Дубенська обласного центру. За хуліганські дії обох зловмисників затримали.

- Близько 19:20 31-річний житель села Забороль разом із 29-річним односельцем прийшли до квартири на вулиці Дубенська. У ній проживає подружжя рівнян та тимчасово — дівчина 31-річного чоловіка, від якого вона втекла після сварки. Між «гостями» та рівнянами виник конфлікт, у ході якого 31-річний чоловік розпилив сьозогінний газ у сторону господині та кулаком вдарив її у скроню. В цей час інший нападник із пневматичного пістолету здійснив кілька пострілів у 22-річного чоловіка. Як наслідок: шість куль потрапило у живіт та одна – у плече. Після скоєного зловмисники втекли, а сусіди, які чули крики та бійку викликали поліцію, — йдеться у повідомленні відділу комунікації Нацполіції області.

Через кілька годин екіпаж групи реагування патрульної поліції розшукали зловмисників на краю села Забороль.

Пори те, що вони кинулися втікати, патрульним вдалось їх затримати.

Правоохоронці вилучили у них пістолет.

Обох жителів Забороля затримали за хуліганство. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від трьох до семи років.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень