У центрі міста на Рівненщині бачили зайця. Не білого взимку (ФОТО)

Вухатий був дуже близько від людей

Його сфотографував і виклав фото у Фейсбук мешканець Острога Сергій Мантула. Він розповів Радіо Трек:

Це там, де нові корпуси Острозької академії будують. Десь зо 3 кілометри від лісу буде. Він майже дався в руки. Якби різко кинувся, то впіймав би за вуха. 

Користувачі соцмережі звернули увагу, що заєць - сірий, а не білий. Адже звикли вважати, що зайці на зиму міняють колір хутра. 

Ми попросили прокоментувати це директора Рівненського зоопарку Олега Павлюка:

Зайці є різних видів. Є заєць-русак і є заєць-біляк. Тобто наш заєць, який живе у нашій місцевості, він не зовсім білий. Він не буває зовсім білим. Він все одно сіруватого відтінку буде. Чому вони біля людських осель? Тому що їм під снігом зараз не вистачає харчів і вони тягнуться до людей. Таких випадків багато і в Рівному, і біля Рівного.

Також, за словами Олега Павлюка, зайці біля людських осель можуть ховатися від мисливців. Адже відчувають, що тут у них стріляти ніхто не буде.


Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень