Орна, Грета, Гроза і Бада - чотирилапі поліцейські Рівненщини

Вони надійні помічники і професіонали

У поліції не приховують гордості за своїх службових собак. Вони різні за характером, темпераментом, зовнішністю, але на службі досягли високих показників.

Скромність, вихованість, порядність — це про Орну.

Вона посприяла розкриттю крадіжки побутової техніки з будинку в обласному центрі. За слідами собака привів до багатоповерхівки, де в одній з квартир у подальшому поліцейські виявили злодія та поцуплене. Допомогла Орна затримати і викрадача легкового автомобіля. В Острозі чоловік, який підпадав під орієнтування, потрапив у поле зору працівників поліції. Зловмисник не чекав, що його наздожене німецька вівчарка. 

«Живчик» Грета здебільшого затримувала крадіїв і грабіжників.

Поліцейські жартують, що вона могла би бути фотомоделлю, але у взаємній любові з її кінологом Тарасом Логвисьом третьому місця немає, бо підкоряється лише його командам.

Гроза злочинців-крадіїв.

Саме кличка цієї собаки сповна відповідає її посадовим обов’язкам. Торік вона привела до будинку, де поліцейські затримали двох раніше судимих зловмисників за крадіжку значної суми коштів і золотих виробів з помешкання у Рівному. 

Бада — красуня, хоч вже у поважному як для собаки шестирічному віці. 

На її рахунку не тільки розкриті майнові злочини, а й розшук безвісти зниклого жителя району. 

Стеж за нашими новинами у  Telegram

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень