У сусідньому місті відкрили пам'ятник Скрябіну

До Дня Незалежності в Луцьку встановили пам'ятник, присвячений Андрію Кузьменку (Кузьмі Скрябіну)

Скульптура з’явилася на території одного з торгово-розважальних комплексів сьогодні, 23 серпня. Про це повідомляє Волинь24.

Як відомо, у Луцьку вже встановлювали пам’ятник загиблому музиканту, але ту роботу демонтували через неоднозначну реакцію жителів міста.

Нову скульптуру хотіли встановити до Дня народження Скрябіна 17 серпня, але не вдалося, бо цього разу родина музиканта ретельно перевіряла кожну дрібницю. Відповідно, скульпторам довелося попрацювати дещо більше, ніж вони запланували.

Пам’ятник створив столичний скульптор Тарас Цюпа. Матеріал  – бронза. Однак, тепер Кузьма Скрябін сидить на лавці. Крім того, ціна пам’ятника вища, ніж попереднього, який коштував 388 тисяч гривень. 

Цього разу офіційного відкриття скульптури не планують. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень