У столиці прощалися з рівненським військовим Миколою Кулібою (ВІДЕО)

У Києві на Майдані попрощалися із двома загиблими бійцями батальйону «Айдар».

Микола Куліба та Сергій Баула загинули в Донецькій області під час виконання бойового завдання. Обидва пройшли найгарячіші точки на Сході. Загиблі воювали у складі 2-ї «афганської» штурмової роти.

На Донбасі вони були з перших днів АТО. За загиблими відправили панахиду. Попрощатися з «айдарівцями» прийшли кількасот побратимів, передає «5 канал».

Додамо, що у Рівному сьогодні також заплановане прощання із загиблим в АТО Миколою Кулібою. Усі, хто хоче віддати шану Герою, можуть прийти у Рівне на Майдан Незалежності. Прощання заплановане орієнтовно на 18 годину.

Далі тіло Героя повезуть на батьківщину, у село Срібне Радивилівського району, де завтра його поховають.

Нагадаємо, у зв’язку із загибеллю військового на Радивилівщині сьогодні – День жалоби.

Сержант Микола Куліба загинув 23 травня біля населеного пункту Тарамчук Мар’їнського району, що на Донеччині. Машина, у якій він з побратимами їхали на місце падіння ворожого безпілотника, підірвалася на протитанковій міні.

Додамо, що під час церемонії прощання з Миколою Кулібою, буде обмежений і рух транспорту вулицею Соборною у центрі міста.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень