На Рівненщині затримали сімох старателів

У них вилучили п’ять мотопомп та два автомобілі

Минулої доби у Володимирецькому, Дубровицькому та Сарненському районах поліцейські викрили сімох старателів, у яких вилучили знаряддя для незаконного видобутку бурштину та два автомобілі «МАН» і «УАЗ».

«До поліції 24 травня надійшло 13 повідомлень про незаконний видобуток «сонячного» каміння. У результаті проведених заходів правоохоронці вилучили у Володимирецькому районі три мотопомпи та два автомобілі, у Сарненському — мотопомпу іноземного виробництва та пожежні рукави.

 

Крім того, у лісовому масиві поблизу села Золоте Дубровицького району поліцейські викрили сімох старателів, мешканців села Ремчиці Сарненського району, і 41-річного жителя Вінницької області», – інформують в поліції.

За усіма фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 240 Кримінального кодексу України (порушення правил охорони надр). Триває досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень