У складні життєві обставини у Рівному потрапило п'ятеро дітей

Таку статистику за тиждень отрилюднили у службі у справах дітей

Упродовж цього тижня на облік в службі у справах дітей у зв’язку з тим, що перебувають у складних життєвих обставинах, було взято 5 малолітніх. Причиною постановки дітей на облік стало проживання їх у сім’ї, де батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків.

На сьогодні на обліку дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, перебуває 46 дітей, з них: 2 за систематичне самовільне залишення місця проживання (навчання), 43 - проживання в сім’ї, де батьки або особи, що їх замінюють, ухиляються від виконання батьківських обов’язків, 1 дитина, яка залишилась без батьківського піклування, переміщена із тимчасово окупованої території або з району проведення АТО.

Працівниками відділу правового та соціального захисту дітей проведено профілактичні бесіди з 9 батьками щодо належного виконання ними батьківських обов’язків стосовно дітей. Працівниками відділу обстежено матеріально-побутові умови проживання 8 сімей.

Розглянуто 7 звернень громадян про надання дозволу органу опіки та піклування на вчинення правочину з майном, яке належить дітям, або в якому діти мають право користування, підготовлено 7 відповідних розпоряджень. Підготовлено розпорядження міського голови про призначення опіки над майном 3-ох дітей, позбавлених батьківського піклування.

Протягом тижня спеціалістами відділу опіки та піклування обстежено 3 сім'ї опікунів та піклувальників. Упродовж тижня працівниками служби взято участь у 7 судових засіданнях з метою захисту прав та інтересів дітей.

Хорошу нагоду відпочити та оздоровитися перед початком нового навчального року отримали діти, які перебувають у складних життєвих обставинах. Діти відпочиватимуть у християнському таборі, організованому церквою Святої Трійці, в с. Олександрія Рівненського р-ну.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень