Діти зі Сходу відпочиватимуть на Рівненщині

За словами заступника голови Рівненської облдержадміністрації Світлани Богатирчук-Кривко, в оздоровчому закладі «Електронік» зараз перебуває 23 дітей із Красногорівки Донецької області.

Сьогодні зустрінуть ще 54 дитини із міста Попасна, що на Луганщині. Вони відпочиватимуть в санаторно-оздоровчому комплексі «Сигнал»».

Рівненщина вже декілька років поспіль приймає на оздоровлення дітей з східних областей України. Відпочинок організовано  за кошти обласного бюджету.

На жаль, вже три роки це пов’язано із війною. Впевнена, що крім оздоровлення та якісного харчування, діти отримають багато гарних вражень та позитивних емоцій. Адже вони не тільки познайомляться зі своїми ровесниками із Рівненщини, а й довідаються про історію, традиції та звичаї нашого краю, - зазначила Світлана Богатирчук-Кривко.

Відпочивальники перебуватимуть у таборах упродовж двох тижнів.

Під час гостин для дітей проводитимуть ознайомчі екскурсії культурними пам’ятками Рівненщини, розважальні та спортивні заходи.

Загалом упродовж липня-серпня у цих оздоровчих закладах Рівненщини планується оздоровити більше півтори сотні дітей з районів проведення АТО.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень