У семи районах області оголошено карантин

У найближчі дні їх кількість може зрости

На Рівненщині у зв’язку з високим відсотком захворюваності на грип та ГРВІ продовжують впроваджувати карантинні заходи в закладах освіти. Рішення призупинити навчання прийняли в шести районах та двох містах області, повідомляє начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти обласного управління освіти Святослав Сидорук:

 

 

- В Дубровицькому районі був введений до середи, сьогодні прийнято рішення до кінця тижня. В Зарічненському, в Рокитнівському і Сарненському – це райони, в яких введено до кінця тижня, далі в п’ятницю буде проводитись засідання відповідної комісії і прийматись рішення про подальші терміни. Крім того, в Костопільському районі прийняте рішення на два тижні. Запроваджено карантин (призупинено навчання) в містах Кузнецовськ та Рівне.

 

До цього переліку також додаються Здолбунівський та Березнівський райони. Сьогодні ще прийматимуть рішення у Володимирецькому районі. Втім, в управлінні освіти очікують, що перелік карантинних районів зросте в найближчі 2 дні, оскільки завтра-післязавтра відповідні комісії засідатимуть в інших районах Рівненщини.

Тим часом, за минулий тиждень захворюваність на Рівненщині на грип та ГРВІ зросла вдвічі.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень