22 тисячі штрафу та позбавлення волі на 2 роки - вирок суду бурштинокопачу з Рівненщини

Чоловіка спіймали на гарячому

За незаконний видобуток бурштину на Сарненщині чоловіка засудили до двох років позбавлення волі, але з іспитовим терміном. Злочинцем виявився 38-річний житель смт Клесів, якого затримали працівники поліції під час видобування бурштину. У чоловіка вилучили мотопомпу, підхватки, шланги та інше знаряддя, яке той використовував для видобутку.

Про це розповідає прес-секретар прокуратури області Людмила Суржук.

Вироком Сарненського районного суду чоловіка визнано винним і засуджено до 2 років позбавлення волі з іспитовим терміном у 3 роки. Спеціальне знаряддя, яке слугувало для видобутку бурштину, конфісковано.

Крім того, з правопорушника стягнуто понад 22 тисячі гривень збитків на користь Клесівської селищної ради, які чоловік заподіяв, порушивши вимоги земельного законодавства.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень