У Рівному звільнені у запас строковики отримали почесні грамоти (ФОТО)

За півтора року служби

В одній з військових частин Рівненського гарнізону відбулися урочистості з нагоди звільнення у запас строковиків, які відслужили у ЗСУ.

З визначною подією, до якої солдати йшли півтора року, сумлінно виконуючи службові обов’язки і демонструючи високі показники у бойовій підготовці, запасників привітало командування військової частини та командири підрозділів.

За час проходження служби ви стали яскравим прикладом вірності Військовій присязі та відданості державі у постійній готовності стати на захист її незалежності й територіальної цілісності. Хочу вас запевнити, що ми радо вітатимемо кожного, хто виявить бажання продовжити військову службу вже на контрактній основі, – наголосив командир частини.

Усім військовослужбовцям, відповідно до наказу командування військової частини, вручили почесні грамоти за зразкову службу та присвоїли чергове військове звання «старший солдат».

За інформацією відділення спеціальних кореспондентів Інформагентства Міноборони (м. Рівне)

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень