У Рівному зростає статистика кримінальних правопорушень

Збільшується і кількість направлених до суду кримінальних проваджень

Начальник Рівненського міськвідділу міліції Василь Зелінський сьогодні на засіданні міськвиконкому припустив, що на зріст статистики впливає велика кількість малодосвідчених правоохоронців, адже нині в рядах міліції стаж роботи більшості працівників – менше року. Детальніше про статистику за 9 місяців розповідає сам Василь Зелінський:

– Згідно даних проваджень слідчих знаходилося 11 472 кримінальних правопорушення, з яких 6 000 зареєстровані у поточному році. За звітний період 783 кримінальних провадження було скеровано до суду, що на 32% більше в порівнянні з минулим роком. Також у поточному році було зареєстровано чотири умисних вбивства, з яких не розкритим залишається замах на вбивство громадянки Ярощук. Також скоєно шість умисних тяжких тілесних ушкоджень, з яких одне не розкрито. Хоча особи на даний час встановлені та проводяться слідчі дії.

Крім того, у Рівному почастішали випадки шахрайства, зокрема через мережу Інтернет. Щоб зменшити кількість злочинів у місті, Василь Зелінський запропонував збільшити кількість камер відеоспостереження. Нагадаємо, раніше з міського бюджету гроші на камери вже виділялись, однак їх «вкрали». Минулоріч харківська фірма, з якою уклали угоду на 400 тисяч гривень, збанкрутіла, тому повернути гроші, за словами начальника міської міліції, навряд чи вдасться. Однак він заявив, що інша фірма готова встановити необхідні камери, проте на все це знову потрібні чималі кошти. Тож члени міськвиконкому вирішили підійти до питання комплексно та з часом таки обладнати камерами вулиці Рівного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень