У Рівному покажуть нову виставу для дітей

У Рівненському театрі ляльок відбулась здача нової вистави «Бармалей». За основу твору взяли казку Корнія Чуковського «Доктор Айболить». Дія відбувається на уроці географії, під час якого учні роздратували вчителя і він перетворився на Бармалея.

Прем’єра вистави «Бармалей» відбудеться 20 березня об 11:00 та 13:00 годині.

Вистава розрахована для дошкільнят та учнів початкової школи. Постановка інтерактивна, тож юні глядачі також будуть певною мірою у ній задіяні. 

Додамо, що над постановкою працювали викладачі Київського національного університету кіно, театру та телебачення імені Карпенка-Карого – режисер Марина Назаренко та художник Ольга Філончук.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень