У Рівному збираються побудувати 50-метровий професійний басейн

Він увійде до складу спорткомплексу, що зводять на Макарова

Фото ілюстративне

Будівництво басейну запланували на другу чергу.

За словами заступника голови ОДА Олександра Корнійчука, сьогодні спорт – у тренді:

Люди займаються у сучасних спортивних комплексах, де є комфортні умови. Саме тому на Рівненщині активно розвивають спортивну інфраструктуру, а у Рівному будують великий спорткомплекс, на який держава виділила гроші. Передбачений тут і 50-ти метровий басейн. Він має відповідати сучасним вимогам та стандартам.

Керівники рівненських басейнів, як і тренери плавців, переконані, що така споруда справді необхідна в області, адже дозволить проводити у Рівному чемпіонати та міжнародні змагання.

Крім того, сучасна басейнова споруда у перспективі могла б стати Центром олімпійської підготовки, адже поки що рівненські спортсмени вимушені їздити на тренування та навчання до інших міст.

Лише минулого року з обласного бюджету спрямували близько 900 тис грн на те, аби наші спортсмени мали можливість підготуватися до чемпіонатів, кубків та олімпіад. Їхні тренування відбувалися у комплексах, які відповідають міжнародним стандартам та вимогам, - зазначив начальник управління молоді і спорту Рівненської ОДА Віталій Ліпський.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень