У Рівному затвердили новий тариф на вивезення сміття

Це зробив міськвиконком

Як пояснила на засіданні міськвиконкому в.о. начальника міського управління економіки Наталія Глазкова, тариф на послугу комунального автотранспортного підприємства 1728 регулюють два органи: міськвиконком – у частині вивезення відходів, і Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг – в частині їх захоронення. Тож лише після того, як НКРЕКП ще затвердить тариф на захоронення сміття, рівняни платитимуть по-новому.

Яким орієнтовно буде новий тариф на одну людину на місяць – розповіла Наталія Глазкова:

Розмір плати для мешканців багатоквартирних будинків буде становити орієнтовно 15, 77 грн.

 

Для мешканців будинків індивідуальної забудови -18,43 грн.

Зауважимо, що це - приблизно вдвічі більше, ніж досі.

За словами Наталії Глазкової, причиною підвищення тарифу на вивезення відходів стали збільшення території обслуговування КАТП 1728, відповідно, ріст річних обсягів надання послуг, зміна норм надання послуг, які розробляв інститут при Мінрегіонбуді і нещодавнго затверджував виконком. У запланованих нових тарифах включений рівень рентабельності 6,7 %.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень