У Рівному затримали чоловіка, який пожартував про замінування автостанції

У Рівному поліцейські встановили особу псевдомінера. Ним виявився раніше судимий 28-річний житель Рівненського району, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зателефонував із таксофона та повідомив про замінування.

Про це інформує відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«Чоловік тепер нестиме кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху відповідно до частини 1 статті 259 Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років», – зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, опівночі, 22 травня, невідомий повідомив до поліції, що він готує вибух на території центральної автостанції у Рівному.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група та відповідні спецслужби. Правоохоронці евакуювали з автовокзалу 30 осіб. Під час обстеження його приміщення та прилеглої території працівники вибухотехнічної служби вибухових пристроїв і речовин або конструктивно схожих на них предметів не виявили.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень