У Рівному запрацювала служба, яка зможе ініціювати зміну директорів шкіл

Уряд створив таку ще у 2017 році

Фото Рівне Вечірнє

Державна служба якості освіти створила територіальний підрозділ у Рівненській області. Новостворене управління вже отримало державну реєстрацію та виписку з Єдиного державного реєстру. Обрали у Держслужбі з якості освіти та керівника — Святослава Сидорука.
 

Перший крок щодо становлення управління Державної служби якості освіти у Рівненській області зроблено. Маємо надію, що у тісній співпраці з усіма зацікавленими, забезпечимо результат – якісну освіту Рівненщини, – зазначив Святослав Сидорук, начальник управління ДСЯО у Рівненській області.
 

Святослав Сидорук з 1997 року працював на різних посадах в управлінні освіти й науки Рівненської ОДА.
Державна служба якості освіти в Рівненській області працюватиме за адресою м. Рівне вул. В.Чорновола, 74 (Приміщення інституту післядипломної педагогічної освіти).


Як повідомлялося, уряд створив Державну службу якості освіти 6 грудня 2017 року. Положення з повноваженнями служби уряд ухвалив 14 березня 2018 року.


Замість інспекцій нова служба має проводити інституційні аудити шкіл, які будуть відкритими.
Якщо школа проігнорує рекомендації інституційного аудиту, служба може звернутися до засновника про заміну директора чи учителів.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень