У Рівному з Вербової до лікарні потрапили двоє перехожих (ФОТО)

Ножові поранення чоловікам завдав 19-річний хлопець

Учора, 26 березня, близько опівночі до поліції надійшло повідомлення, що у дворі на вулиці Вербовій відбувається бійка.
Правоохоронці на місці події з’ясували, що 36-ти та 48-річні жителі обласного центру, перебуваючи напідпитку, поверталися додому.

Помітивши біля будинку шістьох молодиків, під дією оковитої вирішили «поспілкуватися». На появу двох непроханих гостей компанія відреагувала - п’ятеро з них обступили чоловіків, а 19-річний рівнянин почав завдавати обом численні удари ножем у різні частини тіла. Згодом хлопець пояснить правоохоронцям, що застосував ніж, бо його теж помітив у руках одного із своїх супротивників.



Каретою швидкої медичної допомоги потерпілих з численними ножовими пораненнями доправили до Рівненської обласної клінічної лікарні.

Наразі життю потерпілих нічого не загрожує.


Зловмисника ж затримано, нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Рівного. Нині вирішується питання про повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу».



Крім того, поліцейські з’ясували, що 19-річний рівнянин чотири роки тому притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежів. Та тоді, як неповнолітньому, суд виніс вирок у вигляді штрафу. Тепер за скоєне молодику загрожує позбавлення волі від п’яти до восьми років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень