У Рівному вирішують, що робити із виливами нечистот (ФОТО)

Депутати та комунальники

У Рівному вирішуватимуть проблему з підтопленнями під час злив. Найнеприємніша серед усіх інших - це виливи нечистот, які траплялися на вулицях Відінській, Степана Бандери, Жуковського та в багатьох інших частинах міста. Крім того, через забиті каналізації дощові води затоплюють підвали будинків.

Проблемне питання намагалися вирішити сьогодні на комісії міської ради Рівного. На засідання запросили представників управління ЖКГ і ШЕУ, які мали б стежити за станом зливу. Майстер зливової каналізації Андрій Горбулько каже, що підтоплення стаються через малий діаметр каналізаційних труб:

Дійсно, в центрі міста окремої зливової каналізації немає, як такої. Є загальноскладна каналізація, зливова каналізація уся підключена до фекальної каналізації. Діаметри труб будувалися малі, в зливу, зокрема і в останню, колектор там переповнювався і ставалися ці фекальні витоки.

Андрій Горбулько також додав, що у місті зливна каналізація сполучена з фекальною, через що нечистоти й виливаються назовні. Майстер зазначив, що подібних інцидентів в мікрорайонах Рівного, де каналізаційні труби великого діаметру, підтоплень не стається.

На комісії депутати запропонували представникам ЖКГ і ШЕУ визначити список найбільш проблемних ділянок, необхідну кількість коштів для проведення робіт та подати власні пропозиції, як припинити підтоплення будинків і міста вцілому.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень