«Замінувати!» - рівняни обурюються виведеним у Басівкутське озеро нечистотам

Мешканці Рівного у соцмережі Фейсбук висловлюють своє обурення ставленням несвідомих городян до водойми.

На фото Басівкутське озеро

Нагадаємо, що ми писали про те, що працівники "Рівнеоблводоканалу" знайшли виведені у Басівкутське озеро труби з нечистотами від приватних будинків.

Ця інформація викликала широке обговорення у соцмережі Фейсбук. Наводимо деякі з коментарів:

Сергей Белошицкий Розвернути труби і повернути їх кінець у двір, звідки вони вийшли, і замінувати!

Оксана ГелетаОксана Гелета половина приватного сектору труби вивела не у каналізацію

наталія шолудьконаталія шолудько Може хто не знає, у "царському селі", у тій частині, що понад озером, каналізації немає. Там або септики, або, що "простіше" - труби виведені прямо у озеро. Можна власників і не шукати, просто забітонувати ті труби у місці їх виходу в озеро - д-у-ж-е швидко хазяї самі знайдуться!!!

Андрей НеверминдАндрей Неверминд їх, зається, "бітонують" час від часу вже років 20 і нічо, відбітоновуються потім назад. От взяти б компресор, та вдути все назад, щоб аж через комини потікло - то було б набагато цікавіше)

Vad V. PolenchukVad V. Polenchuk ще яйце перевірте, там вся "еліта" свою с..нь в озеро спускає. по свіжопрокладеному асфальту видно, від якого будинку йде труба.

Надія ПрадаНадія Прада Фото зас..нців розмістити по всьому місту з фаміліями.... .......позор. Цікаво, куди дивиться мер, бо ця проблема вже давно......зас..ли озеро, зробивши з нього помийну яму.....й як завжди винних не знайдуть.

люба крайлюк якби ті зас..нці заплатили штраф такий, що довелось би продати хоча б півбудинку - і про це повідомили б мас-медіа - навряд чи хтось таке витворяв далі. Самі б позатикали свої нечистоти

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень