У Рівному - виставка з першого у місті конкурсу репортерського фото

Її відкриють сьогодні у міському будинку культури

На фото - так працює фотохудожник з Рівного Олександр Шахманцір (фото зі сторінки у Фейсбук Олександра Шахманціра).

Організували конкурс студія “У фарватері істин” рівненського фотохудожника Олександра Харвата, сайт ERVE.UA та громадська організація Український Центр фотомистецтва. У конкурсі «Рівне-2016. День за днем» могли взяти участь всі охочі. Для цього достатньо було завантажити http://rivneday.ukrfoto.org/ua/ свої фото з повсякденного життя Рівного. 

Оцінювало фото журі: фотохудожник Олександр Харват, журналіст Руслан Ярмолюк з Києва (колишній мешканець Рівного) та голова Рівненської облорганізації Спліки журналістів України Дмитро Тарасюк. 

Сьогодні о 15 годині у міському будинку культури Рівного, що у парку імені Шевченка, нагородять авторів кращих фото і відкриють виставку з робіт учасників конкурсу. Діятиме виставка до 18 січня. Відвідати її можна буде щодня з 10 до 18 години (крім вихідних). Вхід вільний. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень