У Рівному відкриють «Майстерню міста» (ФОТО)

Локацію відкриють у четвер ввечері



У Рівному створили Майстерню Міста — це головна локація для усіх активностей, які пов‘язані з розвитком міста. Креативний майданчик обладнали у кабінетах, які вивільнили працівники міського управління архітектури й містобудування, що на Лермонтова.

[media=144485]

За словами заступника міського голови Віталія Германа, це приміщення для громадських організацій, IT-шників, урбаністів і небайдужих рівнян які готові працювати спільно для розвитку міста.

[media=144486]
 

Майстерня міста — стане загальнодоступним простором для обміну думками, спілкування і дискусій всіх хто ініціює зміни у Рівному.

Вона стане майданчиком де будуть генеруватися й опрацьовуватися креативні ідеї проектів просторового розвитку, які надалі будуть покращувати наше місто, - зазначив Віталій Герман.
 



Офіційне відкриття відбудеться уже сьогодні на Лермонтова, 6.

О 18 годині тут зустрінуться ініціатори створення — представники влади, бізнесу та активних громадян які презентуватимуть новий простір для розвитку Рівного.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень