У Рівному відбулася ялинка міського голови

Це дійство вже стало традиційним

Свято проходило в Рівненському академічному обласному театрі ляльок. Гарний настрій забезпечив професійний колектив театру. На завершення заходу вся малеча отримала в подарунок солодощі.

Це вже традиційне свято цього разу відвідали понад 120 дітей з батьками. Під час заходу проводились інтерактивні ігри для дітей, лунали приємні мелодії та сміх.

Вели свято професійні актори Рівненського академічного обласного театру ляльок, одягнені в костюми казкових персонажів. Все свято проводилось під аранжуванням звукооператора, було використано безліч бутафорії та декорацій.

До слова, міський голова на захід прийшов не один. Цього року - разом з секретарем рівненської міської ради Олексієм Муляренком та нещодавно призначеним начальником управління культури Тарасом Максименком. 

Про це повідомляє Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень