Рятувальники показали, як правильно використовувати салюти

Рівненські рятувальники розповідали, як правильно поводитися з піротехнічними виробами в рамках акції «Безпечний відпочинок». Основна мета заходу, кажуть надзвичайники, донести до широкого загалу основні правила дотримання пожежежної безпеки під час новорічних свят.

Коментує  інспектор головного управління ДСНС у Рівненській області Дмитро Мельник:

- Громадянам, які вирішили користуватися піротехнічними виробами потрібно пам`ятати, що дані вироби потрібно використовувати менш ніж за 50 або 70 метрів від пожежо і вибухонебезпечних предметів. Ну і звичайно для тих хто вирішив використовувати піротехніку, в даному випадку ракети, потрібно вибрати безпечне місце, в ідеалі це може бути якась галявина або поле. Звичайно портібно зважати на те, що від житлових будинків відстань повинна бути не менше 25 метрів. Відповідно щоб даний піротехнічний виріб не залетів на балкон або у двір якомусь громадянину. 

Рятувальники зазначили, що при святкуванні новорічних свят цього року летальних випадків із піротехнічними засобами не було. Останній трапився у селищі Квасилів 2007 року, де внаслідок пожежі вогонь знищив 2 квартири та забрав життя двох людей.

ДСНС-ники закликають усіх рівнян дотримуватися правил пожежної безпеки та бути вкрай обережними при використанні піротехнічних засобів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень