На Рівненщині рятувальники перевертали автомобіль

Спільно з працівниками поліції

Напередодні о 09:46 до Служби порятунку за номером  «101» надійшло повідомлення, про те, що на автодорозі Рівне-Костопіль неподалік села Забороль з’їхав у кювет легковий автомобіль «Ford Sierra».

На місце події негайно виїхали чергове відділення бійців ДСНС аварійно-рятувального загону спеціального призначення, а також оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС у Рівненській області.

На місці події встановлено, що легковик з’їхав у кювет та перекинувся. В машині перебувало двоє людей: водій та пасажир, яких дістали водії інших транспортних засобів, що проїжджали поряд та стали свідками ДТП. Обох чоловіків каретою швидкої медичної допомоги негайно доставили до Рівненської міської лікарні.

Рятувальники спільно з працівниками поліції перевернули автомобіль на колеса. З бензобака автівки витікало пальне, тому, щоб не допустити пожежі та можливого вибуху, з неї зняли акамулятор.    

Загалом було задіяно 7 працівники ДСНС та 2 одиниці спецтехніки.

Наразі обставини ДТП з’ясовують правоохоронці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень