У Рівному відбудеться модне шоу відомого модельєра

Квитки на вечірку Фелікса Родіонова можна виграти на Радіо Трек

У Рівному відбудеться Fashion Show Party – модна вечірка від відомого модельєра Фелікса Родіонова за участі «Art Models». Відбудеться показ таких знаменитих брендів як Paul&shark Bogner, Tardia, Zegna, Verri, Harmont&Blaine, Marina Militare, Hugo Boss, Husky від бутика «ARMADIO». Проте, відвідувачів чекає не тільки показ моделей, але й фуршет, багато музики та розваг, в тому числі й танцювальні номери від «Light Dance Company». Спеціальним гостем вечірки буде популярний DJ Light.

Рівнянам представляти Фелікса Родіонова немає потреби. Втім, його ім’я відоме далеко за межами не тільки нашого регіону, але й за межами України. У виробах Фелікса Родіонова ходять Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Олег Скрипка, Андрій Молочний, Дядя Жора, Михайло Горєвой та ін. Колекції Фелікса Родіонова бачили у Великій Британії, США, Канаді, Італії, Данії, Фінляндії та інших країнах.

Доброчинна Fashion Show Party відбудеться у п’ятницю, 27 листопада, в нічному клубі «Лагуна». Початок шоу – о 20.00.

Всі охочі зможуть взяти участь у доброчинному аукціоні, гроші від якого підуть на підтримку онкохворих дітей. Серед лотів – подарункові сертифікати, які дають право на безкоштовний індивідуальний пошив демісезонної чоловічої чи жіночої класичної куртки від Фелікса Родіонова. Більше того – серед усіх присутніх будуть розіграні чоловіча та жіноча куртки від відомого модельєра. На запрошенні буде відривний талон з серійним номером – кожен з таких номерів може стати виграшним.

Запрошення на Fashion Show Party можна буде виграти в нашому ранковому «Та Ти Шоу» наступного тижня. Стежте за ефіром Радіо Трек!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень