Дві ділянки пішло з молотка

На Рівненщині триває активна робота щодо проведення аукціонів з продажу прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності

Так, минулого тижня  шляхом продажу права оренди на земельних торгах передано в оренду ділянку сільськогосподарського призначення державної власності площею 4,2333 га для ведення товарного виробництва на території Малодорогостаївської сільради Млинівського району. В результаті проведення торгів річна орендна плата за користування ділянкою становить 6,725 тис.грн. (5,12% нормативної грошової оцінки).

Крім того, на земельних торгах продано право оренди ділянки площею 8,3719 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бугринської сільради Гощанського району. Річна орендна плата за результатами торгів становить 17,565 тис.грн. (5,43% нормативної грошової оцінки).

Продаж прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності на Рівненщині сприяє ефективному та раціональному використанню землі, створює необхідні умови для стимулювання підприємницької діяльності і заохочення інвестицій в регіоні.



Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень