У Рівному відбудеться марш на підтримку тварин

Уже цієї неділі зоозахисники пройдуть містом

Цієї неділі у Рівному з нагоди Всесвітнього дня тварин відбудеться марш за права тварин. У такий спосіб прагнуть привернути увагу до захисту тварин від жорстокості і виховання в суспільстві гуманістичних цінностей. 

Подібні марші вібудуться у багатьох містах України. 

У Рівному учасники акції зберуться біля Покровського собору і вирушать ходою до майдану Незалежності. Тут на віче відбудеться обговорення місцевих проблем, пов'язаних із тваринами, жорстокістю та іншими негативними проявами у нашому місті. 

Акція передбачає формат вільного мікрофона, де кожен охочий зможе висловитися. На майдані триватиме збір підписів із вимогами до міської влади, які учасники погодять під час дійства.

Марш за права тварин у Рівному розпочнеться у неділю, 30 вересня, о 12 годині від Покровського собору, і триватиме на майдані до 15 години.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень