Білозір і Католики, Бобрик і Православні – Марш та Пісні у Рівному (ФОТО)

Багато позитиву та обурених коментарів

20 травня у Рівному відбулася сімейна хода. Фактично, - марш.

Учасники акції зібралися біля Покровського собору та попрямували до центральної площі міста.

Більшість фото тут і далі зі сторінки Оксани Білозір

На майдані Незалежності відбувся святковий концерт, також були ігрові зони та розваги для дітей.

 «Здорова родина – щаслива Україна», «Шлюб – це союз чоловіка і жінки», «Всі разом – за сім'ю», «Тато + мама = майбутнє» – з такими гаслами вийшли рівняни підтримати традиційні сімейні цінності.

Однак, проведення такої акції сподобалося далеко не всім.

Дехто обурювався:

ПАРАЛІЧ центру на годину.

Фото Анатолія Похилюка

Інші писали:

Дмитро Аладько Що сказати, бачив я цю ходу. Враження. 1) Хода "за сімейні цінності". Як на мене, сімейні цінності - це в першу чергу любов та повага до чоловіка/дружини, дітей, батьків і т.п. Про це не було й мови. Основний лозунг: сім'я - це чоловік, жінка та діти, тобто хода, як виявилось, дійсно в першу чергу проти геїв. У мене питання - у організаторів з цим проблеми? 2) Люди чомусь йшли із дуже злими обличчями, ніби вони в оточенні ворогів. 3) Учасників було десь 300, не на багато менше людей застрягло на зупинці біля ЦУМа, не розуміючи, що робити. Дуже були раді. А так – все добре, більше хороших ходів.

[media=117097] [media=117092]

Вероніка Някшу Пастор сказав вийти і всі вийшли..навряд чи в багатьох релігійних організаціях прийнято задавати питання чи обговорювати програму парт.. ой пастора! програму пастора звісно

[media=117094] [media=117095]

Інна Білецька Та які там проблеми, ви що? Де ви їх бачили? Покинуті голодні діти, домашнє насилля, ножові, вбивство співмешканки цієї ночі? Нема проблем. Це не з моєю сестрою/сусідкою/подругою – значить це не з нами. А хто каже, що гетеросексуальних сімей, де один або обоє батьків алкоголіки в Рівному сотні, той розганяє зраду.

[media=117093] [media=117086]

Yury Aladko Заради трьох-чотирьох сотень учасників перекрили рух. Невже для цього немає іншого місця. Ходіть по парку, "Бродвею", "Лебединці", навколо пам'ятника Шевченка! Хіба хто проти сім'ї?

[media=117087] [media=117096]

Segina Oksana В парку на Ювілейному багато місця.Там же,або навколо нього нехай їздять велосипедисти.А то вчора у Європу йшли- рух заблокували у всьому місті,сьогодні - за сімейні цінності борються,знову місто заблоковане.То вийдіть в парк сім*ями,разом із духовними наставниками, помоліться, зробіть шашлички, познайомте молодь між собою,поділіться сімейним досвідом.Може й нові сім*ї з*являться

[media=117099] [media=117100]

Vera Voronytska Маніфестація - масовий виступ для вираження солідарності, підтримки або протесту, а також масова ВУЛИЧНА процесія з цією метою. Так що, не можна її провести десь в закутку.

Ви просто не стали учасником події, тому вас дратує. Тим хто йде – подобається.
Давайте будемо толерантними до форми проведення заходу, бо ідея ніби не викликає заперечень. ))))

Tamara Zabuta Це нічого, що сьогодні День пам"яті жертв політичних репресій, а на Майдані гучна музика, пісні? Може, я щось не так розумію?

Kolomys Aleksandr Всі революції в цій країні націлені на одне - хто буде мати право перекривати центральну вулицю в портовому місті Рівне)))

[media=117083] [media=117082]

Олексій Михайлов Да думаю прихильників геїв і лесбіянок побільшало особливо в громадському транспорті

 

Pavlo Ovdienko Читаю коменти, і враження,що пишуть більшість тих, проти кого була сьогодні хода))).

[media=117081] [media=117080]

Igor Snooper Організатори хтіли швидше собі довезти, що сім'я - це чоловік і жінка. Видно не у всіх все добре, раз так сумніваються, що мусять про це говорити на людях, для отримання підтвердження, чи спростування своїх сумнівів, щодо сім'ї.

Валерій Гребенюк Хто був сьогодні на багатотисячній ході, той може підтвердити, що такі заходи повинні стати святом для всього міста, всіх рівнян.

Фото Анатолія Похилюка

Анатолій Квашнін біда! жах! параліч! а як в суботу перекривали крім Соборної, ще й Проспект, Набережну і Кавкзьку, то норм?

 

Андрій Гажаман Хода латентних геїв..... і це не все, що можна сказати про цих ідіотів... я би назвав їх "під...расами" у тому образливому сенсі, котрий використовується....

 

Юрій Дюг Головне коли захищаєш рівність і толернантність, не робити це агресивними нетолерантними методами і образами? Чи не так?

Сергій Варшик Значить марш за сім'ю має добрий ефект якщо так припікає прибічників гомосексуалізму

Дмитро Стрихарчук Маршируючі хочуть щоб геїв і лезбійок не було. Щоб їх саджали у в'язниці чи просто ізолювали від суспільства, примусово лікували і тд.. Вони ж кажуть що "з цим треба боротись, а то ще дитина стане геєм чи лесбійкою, бо в школі будуть казати що це нормально і не можна насміхатись з Васі Пупкіна через те що в нього два тати чи дві мами".

Vitaliy Porovchuk "Маршируючі" цього не хочуть. Хоч вони і "нетолерантні" християни . На них можна вигадувати. Але є ще "толерантні" мусульмани, які, рано чи пізно, сюди прийдуть. На землю народів, які чхають на сім' ю, а своїх дітей або, у кращому випадку, не народжують, або , у гіршому, вирізають мільйонами у лонах матерів і спускають у каналізацію.
"Гуманісти і борці за рівні права"...

[media=117066] [media=117065]

Yurii Pylypenko Питання не таке просте, як його спростила Білецька. Мова не просто "за гетеросексуальність" чи не за. Мова про те в який спосіб буде взаємодія одних і інших.



Скажімо як ви проголосуєте в одному з 2 альтернативних шляхів взаємодії. Хтось зняв фільм і хоче його показувати чи по ТБ чи в кіно. Всі фільми проходять певну рецензію, тобто завідомо показувати можна не все.
Яке рішення повинна винести комісія/рада як займається перевіркою відповідності контенту національному законодавству щодо фільму:



А) якщо там не було актора негра і ніде не поцілувалися геї, то заборонити (не допустити) такий фільм як расистський і такий що утискає права певної частки суспільства (хай навіть меншості)



Б) навпаки, якщо в кадрі цілувалися геї, то заборонити (не допустити) такий фільм як такий що порушує норми моралі.


Наші північні сусіди до речі в 2013 прийняли поправки в кримінальний кодекс і за публічну демонстрацію гейства - тюрма.


Євроамериканська практика працює як А) - всі мають рівне (пропорційне) право доступу до будь-якого простору (як фізичного так і інформаційного)

[media=117061] [media=117060]

Tanya Gontar А якби то була хода за цілісність України, наприклад,то що ,окремі журналісти теж би тролили і робили сюжет з тими хто за розєднання , з натяком, ви ж подивіться вони такими вродились і знайомих таких самих мають? Є всетаки питання , які потребують чіткості в зайнятій позиції, бо завжди будуть вбивці, корупціонери, ґвалтівники, залежні... які під різним соусом виправдовуватимуть свої діяння , називаючи інших несвідомими.

[media=117059] [media=117067]

Очевидно, що наведені коментарі не відображають всього спектру думок.

Також видно, що загальна кількість коментаторів, які активно виступають проти маршу у Рівному, сукупно заледве сягає 30-50 чоловік, які просто всюди багато і гнівно висловлюються в негативному ключі.

Оксана Білозір та Микола Бобрик

Натомість, наведені тут фото зі сторінки Оксани Білозір показують, що емоції серед людей панували достатньо позитивні.

І хоча тон усієї акції задавали протестанти, але були і православні батюшки від УПЦ (КП), і католицький ксьондз, і напевно хтось від греко-католиків.

Також дуже важко заперечити, що Природа і Бог (або тільки Природа, якщо комусь вже так не подобається наш Господь Бог) сотворили(а) людей так, аби рід продовжували чоловік і жінка.

Аби вони вступали між собою в пару та створювали Сім’ю.

Такому твердженню організаторів Маршу заперечити щось дуже важко, але кожен може залишатися при власній думці.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень