Хореографічний конкурс відбудеться у Рівному

У ньому візьмуть участь майже 1000 танцюристів

У Рівному відбудеться перший хореографічний конкурс, присвяченій музі танцювального мистецтва, під назвою "Золотий вінець Терпсихори".

Подібний конкурс за підтримки "Рівне - місто унікальних подій" відбудеться вперше, а його особливістю будуть методичні рекомендації керівникам ансамблів, говорить організатор заходу Елла Манелюк:

Унікальний він тим, що викладачі кафедри хореографії проведуть семінар для керівників колективів та молодих балетмейстерів на тему «Специфіка драматургії сюжетного танцю».

 

Такого не було на інших конкурсах однозначно. 

І ми будемо й надалі продовжувати, і з кожним роком будемо давати семінари-практикуми для керівників. Подібного немає на жодному конкурсі в цілій Україні.

У конкурсі візьмуть участь близько 30 колективів, тож загалом на сцені МБК «Текстильник» виступить майже тисяча танцюристів.

Всі вони переважно із Західної України. Орієнтовно половина з них - із Рівненської області, інші - з Волинської, Львівської, Закарпатської, Тернопільської, Івано-Франківської, Хмельницької та Чернівецької областей.

Учасники, віком від 4 до 25 років, продемонструють номери у сучасній, бальній та народній хореографії. Бюджет конкурсу становить понад 100 тисяч гривень, 20 тисяч з яких виділили з міського бюджету.

17 листопада з 10 години ранку розпочнуться конкурсні перегляди, а  наступного дня відбудеться гала-концерт.

Вхід – вільний.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень