У Рівному вчителям іноземних мов показали як проводити уроки по-сучасному

Практичний семінар на тему «Використання сучасних освітніх технологій в процесі вивчення англійської мови» відбувся в рамках реалізації національної програми «Україна Speaking» у відділі іноземної літератури Рівненської обласної бібліотеки. На прикладі відкритого уроку з учнями шостих класів викладачі поетапно продемонстрували своїм колегам новітні методи ведення уроку. А детальніше про семінар розповідає його співорганізатор, Аліна Гуріна:

– Запросили вчителів 15-ї школи, а це старші вчителі Бондар Вікторія і Левосюк Ольга. Тут більш практичне спрямування. Запрошені дітки, учні 6-А і 6-Г класів 15-ї школи на відкритий урок. І, власне, тренінг для вчителів англійської мови практичного теж спрямування.

Також на семінарі вчителям презентували інформаційно-ресурсний центр для викладачів іноземних мов, який є в обласній бібліотеці. Крім того, провели тренінг на тему «використання автентичних відеоматеріалів на уроках англійської мови».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень