У Рівному провели майстер-клас із пальчикової терапії для читачів з особливими потребами

У відділі сімейного читання «Рівненської обласної бібліотеки для молоді»  студенти-волонтери РДГУ провели заняття для читачів з особливими потребами. За допомогою фарби і пальців вони створювали на папері художні образи.

Учасники майстер-класу отримали велике задоволення від власної творчості, від можливості малювати не пензликом, а пальцями. Заняття проходило в ігровій формі і під музичний супровід.

Як відомо, пальчикова терапія − одна з форм арт-терапії. На пальцях розташовані дивні енергетичні канали, пов’язані зі всією енергетичною системою людини. Пальчикова терапія дає прекрасний терапевтичний ефект, має гарну розслаблюючу дію, знімає стресові навантаження, розвиває дрібну моторику рук та художні здібності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень