У Рівному новий головний поліціянт

У Рівному представили нових очільників поліції. Зокрема заступник міністра МВС України, Сергій  Яровий познайомив громадськість із керівником обласної поліції Сергієм Князевим та очільником нової патрульної поліції Сергієм МерчукомСергій Князєв каже, що готовий навести лад на Рівненщині, зокрема з нелегальним видобутком бурштину:

Щодо вже колишнього очільника поліції Сергія Максимова, то заступник Авакова повідомив, що наразі у Рівному працює спеціальна оперативна група, яка вирішить подальшу долю у правоохоронних органах екс-головного поліцейського Рівненщини. Зауважимо, що наразі він перебуває у відпустці.

Новий керівник поліції Рівного у 2014 році був в. о. заступника начальника Головного управління МВС України в Донецькій області, а у 2015 начальником МВС України в Закарпатській області. Також був нагороджений орденом Данила Галицького за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень