У Рівному створять безкоштовну секцію з боулінгу для школярів

Стартує секція вже з початку травня, проте передуватиме її відкриттю олімпіада між учнями восьмих-одинадцятих класів. На цих змаганнях діти не тільки поміряються силами та вправністю, але і зможуть поборотися за можливість провести вихідні у Європі. Щодо навчання у секції, то для початку учнів відбиратимуть у дві вікові групи, про що детальніше розповідає президент Рівненської обласної федерації спортивного боулінгу, Валерій Якимчук:

- Ми зараз запускаємо безкоштовні секції. Поки це дві категорії. Перша - юніори, 9-12 років. І другу старшу підліткову категорію - це від 13 до 16 років. Спорт, він взагалі має бути безкоштовним, тим більше для наших діток. Ми до цього йдемо і дуже потужно.

Тож на секції, яка діятиме у готельно-розважальному спортивному комплексі «Хутір», перший курс навчання гри в боулінг триватиме впродовж місяця. Буде відібрано чотири групи по вісім чоловік, які займатимуться двічі на тиждень. Дітям розкажуть про види і стилі боулінгу, навчать правильної техніки катання куль, а запрошені майстри проведуть майстер-класи. Перші групи школярів відбиратимуть безпосередньо у школах Рівного, а в майбутньому кращі гравці отримають можливість змагатися на всеукраїнському рівні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень