На Ювілейному наливають з-під прилавка (+ ФОТО)

В одному з магазинів

Мешканці будинку на вулиці Ювілейній,5 у Рівному часто скаржаться на так звану «наливайку» у їхньому будинку. Йдеться про магазин, де, як стверджують місцеві жителі, з-під поли наливають спиртне відвідувачам. Кажуть, буває таке, що навіть лячно випустити дітей на подвір`я, оскільки там часто кучкуються любителі почаркувати. Допомагає їм у цьому магазин «Продукти», - переконані мешканці багатоповерхівки.

Кореспондент «Радіо Трек» звернувся в управління громадського харчування та побутового обслуговування населення, аби там прокоментували ситуацію. Кажуть, торік до них дійсно зверталися громадяни стосовно магазину, однак жорсткі санкції ніхто не застосовував, оскільки на це має право лише ліцензійний відділ. Говорить головний спеціаліст продовольчої групи товарів Ірина Матеюк :

Зауважимо, що згідно зі статтею 17 «про ліцензування видів господарської діяльності» в разі роздрібної торгівлі алкогольними напоями на розлив або тютюновими виробами без наявності ліцензії до підприємця застосовується фінансова санкція - штраф у розмірі 200 % вартості отриманої партії товару, але не менше 1 700 грн. Додамо також, що у поліції нібито й не помічають проблеми. Кажуть, протягом минулих двох років до правоохоронців з боку мешканців Ювілейної, 5 було дві скарги щодо цього магазину. Проте цьогоріч таких скарг ще не було, тож поліція не бачить порушень закону у цій торгівельній точці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень