У Рівному в квартирі зачинилися маленькі діти

Напередодні зранку до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Рівне по вулиці Остафова в зачиненій квартирі на 1-му поверсі багатоповерхівки перебувають малолітні діти.

Коли жінка по справам виходила з оселі, двері за нею зачинилися, а ключі залишилися всередині. Мама негайно звернулася по допомогу до рятувальників. Вже за лічені хвилини на місце виклику оперативно прибув черговий караул 1-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС.

Рятувальники через вікно увійшли до квартири. З дітьми, на щастя, все було гаразд. Заспокоївши дітей, працівники ДСНС відкрили вхідні двері помешкання стурбованій мамі.

Жінка щиро подякувала бійцям Державної служби з надзвичайних ситуацій, відмітивши, що рятувальники дуже швидко відреагували на її прохання про допомогу та оперативно звільнили дітей з «домашньої пастки».

Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області звертається до батьків. Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду! Адже, щоб сталося непоправне, достатньо кількох хвилин. Пам'ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від вас самих!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень