У Рівному святкували день народження Гаррі Поттера (ФОТО)

Квест влаштували у бібліотеці для молоді

У Рівному вперше відзначили день народження літературного героя – Гаррі Поттера. Чарівні палички, заклинання, капелюх і плащ невидимка – атрибути якими озброїли школярів для участі у квесті, який організували в обласній бібліотеці для молоді, що на вулиці Київській, 18.


За словами спеціаліста бібліотеки Лідії Ражик, такий формат дозвілля неймовірно подобається їх читачам:
 

Тематичні вечірки, квести – саме те, що подобається молоді найбільше. А оскільки книги Джоан Роулінг про Гаррі Поттера дуже популярні, їх постійно читають у нашій бібліотеці, вони завжди «на руках», - тому й обрали тему чарівників. Тим паче, світ магії й чаклунства неймовірно цікавить молодь і школярів.
 

Учасників квесту розділили на дві команди. Одна команда грала за гуртожиток Грифіндору інша за Слизерин. Маленькі чарівники виконували завдання пересуваючись різними відділами бібліотеки. Цього разу перемогу здобув Слизерин.

Проте дипломи про закінчення школи магії, хороший настрій і солодкий сюрприз – отримали усі учасники квесту.



До слова, розваги для дітей у молоді у бібліотеці влаштовуватимуть і впродовж літніх канікул. Тут діятиме, щось подібне до літнього табору. Тож, охочим організувати дозвілля для підлітків, варто слідкувати за оновленнями на сайті бібліотеки.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень