«Не хвилюйся, він далеко не піде», - бібліотека запрошує на кінопоказ у Рівному

Вже цієї неділі

У Рівному відбудеться перегляд американської біографічної трагікомедії «Не хвилюйся, він далеко не піде».

Фільм знятий 2018 року режисером Гасом Ван Сентом за сценарієм однойменної книги мемуарів Джона Каллагана. Він був відібраний в конкурсну програму 68-го Берлінського міжнародного фестивалю. В головних ролях знялися Хоакін Фенікс, Джона Гілл, Руні Мара, Джек Блек.

Події кінострічки розповідають як гульвіса і алкоголік Джон Каллаган, потрапивши в автомобільну аварію та втративши можливість ходити, починає відвідувати товариство анонімних алкоголіків. Герой фільму вчиться наново жити та рухатися, любити та приймати життя в усіх його проявах. Незважаючи на труднощі, він знаходить вірних друзів, спирається на підтримку коханої і відкриває в собі талант карикатуриста.

Показ відбудеться у Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська, 18) у неділю 10 березня, о 14:30.  Вхід безкоштовний за наявності квитка читача бібліотеки.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень