У Рівному спишуть п’ять тролейбусів

Найстаршому з них 36 років

Ще одному з тих, які підлягають списанню, – 35 років. І трьом – по 21 року.

Розповідає начальник міського управління транспорту і зв’язку Віталій Миронюк:

Це тролейбуси, які давно відпрацювали свій ресурс  і замінені. У 2016 році закупили 11 тролейбусів моделі 14-ТР, які  були у використанні, і один новий дуобус. Ми маємо можливість списати поки що п'ять. Якщо п'ять спишемо, то ще 23 є. Тому ми з ними плануємо завершити похід, крім одного першого, який  1974 року випуску, і який ми будемо берегти, як засновника електротранспорту у місті Рівному.

З решти 23 старих тролейбусів, за словами Віталія Миронюка, планують щорічно списувати приблизно по п’ять. Тобто за три-чотири роки у Рівному не залишиться тролейбусів, яким понад 20 років. Нині у Рівному – найстаріші тролейбуси в Україні. Віталій Миронюк каже, що хотілося б їх міняти на нові, але фінансовий стан не дозволяє. Тож доводиться користуватися чеськими, які були у  використанні.

Що стосується старих тролейбусів, то після того, як міськрада їх дозволить списати, машини розберуть, придатні деталі використають для тролейбусів, які курсують вулицями  міста, решту спрямують на металобрухт. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень